fredag 30 september 2022

Septemberslut


Nu är ännu en vecka slut igen. Jag som tyckte det kändes så segt i måndags morse, med en heeel arbetsvecka framför mig. Och så vips var det fredag? Inte nog med det, nu är även september slut, om några timmar. Vart tar tiden vägen? 

Skönt med helg är det i all fall, och en viss del av den tiden skall ägnas åt promenad i det (förhoppningsvis) vackra höstvädret. Samt lite trädgårdsfix, vilket i och för sig också är väderstyrt... Har inte sett någon prognos, så det får bli en överraskning... Idag har det i alla fall varit riktigt skönt väder! 

Annars vet jag inte, har inget planerat. Skönt så. Känner mig lite trött så det kanske är bäst att inte ha för mycket på "att-göra-listan". För en sån finns alltid, även om inget direkt är planerat.  


Bilderna är från ett en blåsig promenad på bland annat Södra hällarna, för någon vecka sen. 

Som sagt, september tackar för sig, och i morgon börjar oktober. En härlig månad, färgerna i naturen blir ju så vackra då! 

Önskar er alla en skön oktoberhelg!
 🍁

4 kommentarer:

 1. Ja vips så försvann september. Vi får ta vara på varje solig stund ute i naturen så vi klarar den mörka perioden. Fina bilder. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 2. Hoppas oktober går ännu fortare. Denna månad som är gråast av alla. Gäller att göra den så mysig som möjligt.
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 3. Visst går tiden fort! Kan v e r k l i g e n hålla med! Fina höstbilder! Önskar en fin oktober!

  SvaraRadera
 4. Magiska bilder som vanligt...
  Höstkram från Titti

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!