onsdag 25 januari 2023

En match i sovrummet


Mitt överkast var bra slitet efter många år, så när jag hittade ett i Mios fyndhörna för halva priset slog jag till. Har tidigare haft ett i grått, så jag sparade kvittot i fall att det här i beige inte skulle "matcha" med tapeten. Jag vet, är lite nördig med det där, är liksom uppväxt med det, att färgerna måste gå ihop med varandra...Men det passade väldigt bra till tapeten, till och med bättre än det grå faktiskt, det är ju beige i blomman på tapeten, vilken tur...hihi 


Dock tyckte jag att de två kuddarna som passat perfekt förut, nu såg lite mesigt ut mot det beigea. Hm, men om jag hittar några blå som tas upp i tapeten, så skulle väl det bli klockrent? Och eftersom jag har lite tapet över så tog jag en bit och la i handväskan, utifall jag skulle springa på några kuddfodral. I väntan på det rotade jag runt i min egen fyndhörna, dvs mitt linneskåp där det finns ett antal kuddfodral, och hittade några till i liknande färger. Och det blev som rätt okej ändå, när det blev lite fler kuddar tillsammans. Så bra då, då slapp jag köpa nya den här gången! 


 Men tapetbiten kan ju ligga kvar i handväskan, utifall att... 

2 kommentarer:

  1. Så snyggt med nya överkastet och vilken tur att kissen passar i färgskalan! Men jag tycker nog att de rosa kuddarna passar bra, har du blåa kommer sovrummet upplevas väldigt mycket kallare. (Trodde väl aldrig att jag skulle föredra rosa framför blått, men det är ju inte hemma hos mig ;-) )

    (Kuriåsa i Hemse har jag besökt några gånger, fina saker men lite för hög prisklass för mig)

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!