fredag 3 mars 2023

Men se det blommar!

Och så var det fredag och därmed snart helg igen, och redan inne i mars, första vårmånaden ju! Trots kalla dagar, lite vitt på marken och ett par minusgrader, så nog är det en vårkänsla i luften. Det är ljusare, solen har minsann visat sig flera dagar i den här veckan, fåglar har börjat höras lite här och var. Ja, våren är på gång!  

Om jag lyfter på den bruna lavendeln på framsidan så voilà - gula små raringar som står där och lyser bland löven. 

På soffbordet just nu ståtar en fin bukett som jag fick av dottern häromdagen, på våran gemensamma namnsdag, gulliga hon! Hon vet vad mamsen vill ha, blommor!!  

Trevlig helg! 

4 kommentarer:

  1. Grattis på namnsdagen och dina bilder lovar VÅR! Veckan har varit ljuvlig men idag blev det iskallt! Mars är lurig minsann...
    Vårkram från Titti

    SvaraRadera
  2. Härliga vårtecken!
    Skön söndag!

    SvaraRadera
  3. Härliga, gula små solar :) Visst är det underbart att gå ut så här års och leta små tecken på förändring. Jag är glad att de jag grävde upp och alla fröplantorna jag grävde upp verkar ha etablerat sig bra.

    Ha det gott! Carina

    SvaraRadera
  4. Konstigt - men vi har ju inga vintergäck eller snödroppar. Men jag har kommit på att vi har ju en modern villatomt, det är på dom äldre ställena det kryllar av gult och vitt...
    KRAM-Susie

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!