söndag 19 mars 2023

Trädgården just nu

En stilla söndag idag. Stilla och lite dimmigt. En kort stund tittade solen fram och då fick jag vårkänning, gick iväg med lite trädgårdsavfall som stått till sig under vintern, och tänkte att man kanske kunde sitta ute och fika. Men sen kom dimman och då blev det lite kyligt igen, så det blev inget av med det. 

I trädgården händer det inte mycket ännu. Julbeylsningen och granruskorna är ännu kvar i krukorna ser jag nu, därunder finns ju funkia som snart vill upp. 
Men man kan ändå se gräsmattan och rabatternas konturer, bara för några dagar sen var här snö, så visst går det mot vår! 
 
Här och var har jag snödroppar, och under perennskrufset såg jag att krokusarna är på väg upp, men jag fick inte till någon bra bild så det får ni bara tro på ;) 


Inte så mycket till aktivitet här inne heller, katterna sover sin skönhetssömn. Man kanske skulle göra dem sällskap... 


3 kommentarer:

 1. Hej Gunilla!
  Det är ungefär som hos mig, lite grått dis idag, några regnstänk emellanåt.
  Men snart får vi lite färggrant i rabatterna. Krokusarna tittar upp en liten bit,
  den första har slagit ut, på solsidan.
  Ha det gott /Kram Marika

  SvaraRadera
 2. Hej! Inte mycket som prunkar ännu men det kommer. Det vet man ju som tur är. Här har det varit en strålande solskensdag. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 3. Ja dimman kom in på eftermiddagen. Kallt blev det också! Men våren är nog på g trots allt...snödropparna är snart överblommade här och blåsipporna är här! Härligt!
  Kram från Titti

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!