lördag 30 mars 2024

En fortsatt glad Påsk!

Jag glömde ju att önska Glad Påsk i förra inlägget så jag får helt enkelt kika in här idag med, och önska en fortsatt trevlig Påsk! 

När jag hade stämplat ut i torsdags lunch, körde jag förbi den "riktiga" blomsteraffären på hemvägen, och fyllde på med nya snittblommor här hemma. Skall man vara ledig och hemma fyra dagar på raken är det väl en skälig levnadsnivå, att han några härliga buketter på borden... ;)  Det blev en orange bukett tulpaner. 
Kanske inte min favoritfärg, men det är sannerligen en färgklick man kan bli glad av, och det passar väl utmärkt till påsk! 
Fyllde på med nya påskliljor, och till skillnad från de där sorgliga i Ica-butiken, som ligger i en kartong utan vatten, och inte orkar slå ut utan bara vissnar efter två dagar, så har de här slagit ut så fint! 
Jag köpte tre buntar, så det blev en liten här på tevebänken också. 

Igår hade vi långfrukost, det var ju ändå långfredag. 
Jag hade gjort ett försök att måla äggen, som jag sett någon göra på nätet. Man skulle lägga ner dem i vatten där man droppat i nagellack . Gick väl sådär... 😅
Det bästa man har sätter man på bordet, eller så hoppar de upp själv... 
🐰

2 kommentarer:

  1. Fortsatt Glad Påsk till dig också!
    Jättefina påskblommor. Visst blir man arg när blommorna ligger i buntar i kartonger. Då får dom ligga kvar där och jag hoppas dom inte får sälja några. Frukosten ser delikat ut .. och nyttig. Och naturligtvis ska det bästa man har sitta på bordet ;)

    Kram Anita

    SvaraRadera
  2. Blommor blir man glad över. Hade aldrig hört att man kunde måla ägg med nagellack. Spännande. Kraaam Pia

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!