måndag 5 augusti 2024

Födelsedagsfirande


Man märker att man bloggat länge, när det är dags att lägga ut något om barnens födelsedagar. Min yngsta var ju bara sju när jag hade ett inlägg om det första gången...  I många år var paketen rosa, och tårtorna var godistårtor, många som siffror... 

Idag blir hon 21! Paketen hon fick i morse var mer lite sofistikerade i guld och vitt, även om hon ännu är förtjust i rosa förstås.
 
Vi firade henne i lördags med släktfika. Det här får man när man är så här gammal, alkohol och böcker... Hon har nämligen äntligen (!) börjat läsa böcker, på gamla dar... Hihi, bättre sent än aldrig! 

Det var en riktigt varm dag i lördags, som tur var så att vi kunde sitta ute, för vi blev 18 personer. Ett gäng satt ute i trädgården i skugga av trädet. Och förutom kaffe och kaffebröd hade vi hade laddat upp med frukt och saft också, och det var rätt gott i värmen. 

Det andra gänget fick sitta på altanen och svettas... ;) Tur jag har markis i alla fall! 

Underbara blombuketter fick hon också, det gillar ju mammi ;) 


I morse blev det paket och gofrukost. Och nu skall vi iväg och köpa hämtmat och sätta oss på något mysigt ställe. Glo ut över havet, kanske ta ett kvällsdopp. Allt enligt önskemål från födelsedagsbarnet.   

2 kommentarer:

  1. Vilket trevligt kalas. Grattis till dottern på hennes 21-årsdag.

    SvaraRadera
  2. Ja, tiden går och du har varit med i Blogglandia länge.
    Härligt firande.
    Ha det fint i värmen!

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!