fredag 2 augusti 2024

Livet är en fest

Nja, det vet jag inte förstås om det är, men rubriken passade, eftersom jag varit på fest. Ni vet sån där gammal hederlig, i en bygdegård!  Med tipspromenad om jubilarerna, buffé med massa gott, musik-quiz i lag, och efter fikat åkte borden åt sidan och det blev dans! Men hur kul är det inte att dansa liksom? Nu var det inte "styrdans" utan ni vet sån där fri dans eller vad man skall kalla det, alla dansar i en klump och för sig, på en och samma gång. Till medryckande musik, nya och gamla låtar. Ja, ni fattar! Svettig blev jag, och kul var det! Varför dansar man inte oftare? 
Nu kanske det låter som en gammal jubilar som ställer till med fest i bygdegård, men icke, det var två 25-åringar, som hade en fest, de ville fira att de var "halvvägs till femtio"! 

Vackert dukat. 

Och en massa gott att förtära! 

Hihi, utdrag från presentationsfoldern. Kul idé att läsa lite skojigt om varje gäst. På min presentation kom alltså "rosor och ruiner" med, och så att jag är en galen-katt-kvinna... 

Nu är det fredag, och det är allt lite festligt eller hur! Här skall förberedas för lite fikakalas i morgon, eftersom yngsta dottern fyller år på måndag. Jag sa ju det, livet är en fest! 

Trevlig fest, jag menar helg! 

3 kommentarer:

  1. Åhh vad roligt att gå på sådan fest. Ja dansa är roligt och bra motion. Vilken kul idé att presentera gästerna så där. Maten ser väldigt god ut. Kraaam Pia

    SvaraRadera
  2. Härligt med fest! Det borde man ha oftare :)
    Kramis från Titti

    SvaraRadera
  3. Kul med en riktig rejäl fest. Dessutom välorganiserad. Med dans också!
    Fortsätt festa du för livet är en fest... om man vill!
    Kramar från Eva-Mari

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!