fredag 17 juli 2015

Frossa i buketter


Jag älskar att plocka in buketter. Men nu är det en liten mellanperiod, med de blommande växterna,  i alla fall i min trädgård. Pionerna är i det närmaste slut och det finns inte så mycket att plocka in, ja det är ju lite rosor förstås. Och så har vi ju daggkåporna, som snart är dags att klippa ned. Så därför passade jag på att plocka av massor av såna, och ställa i olika vaser här hemma. 
 

Det är en tacksam växt, fyller ut bra på kort tid i rabatterna, och trevliga i buketter, tillsammans med andra men även för sig själva. Det enda med dem som är lite "jobbigt" är väl att de måste klippas ner så här års. Men om man gör det kommer det nya friska blad om några veckor, och det ser fint ut igen. Och så får man ju frossa i buketter samtidigt! 

Första jobbveckan avklarad, som gick väldigt fort måste jag säga. Nu tar vi helg, önskar er en fin sådan! 

4 kommentarer:

 1. Många fina buketter i snygga vaser. Daggkåpan är så tacksam. Jag ska klippa ner min till fotknölarna när jag kommer hem.
  Ha det gott
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Underbara "collage" med daggkåpa. Kunde jag (fick jag) bara böja mig ner skulle jag göra likadant, nu får jag nöja mig med vad Rolle kommer in med!
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera
 3. Men åh vilka fina vaser! Det är en härlig årstid när man kan plocka in blommor och får njuta av dem både ute och inomhus. Fin lördag till dig!

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...