fredag 6 juli 2012

Ett monster i trädgården!

Vad är det för stort monster utanför mitt köksfönster...?

oj, oj, här händer det grejer...
Vi har äntligen tagit tag i vår lite halvtrista framsida och i onsdags hade vi en firma här som skalade bort hela gräsytan...

...och drog upp flera rötter, bland annat den här från gamla stora pilen som stått här (ja, jag är i princip emot att ta bort träd, men till slut gav jag med mig och lät maken ta ner trädet, som han velat sen vi köpte huset...)

Från början var det tänkt att bara ena hörnet skulle grusas upp, där bilplatsen och så småningom en carport skall byggas. Men så fick jag en idé...=)

...så när de ändå var här och grävde så skalade de av hela gräsmattan på framsidan, och så grus på det. Nu skall här slippas klippas gräs i framtiden!

I går fixade vi en massa, räfsade grus, köpte kantstenar och lite annat byggmaterial, här skall göras en rabatt (man kan ju förstås inte bara ha grus, det skulle ju förstås se för trist ut...)! I går kväll var jag helt slut i mina armar, och idag fortsätter arbetet... pjhuu, varför har jag inte ledigt i nästa vecka också...?

15 kommentarer:

 1. Jisses va spännande det ska bli att se när det är klart! Ha en skön helg nu!
  Kram Åsa.

  SvaraRadera
 2. Åh..... så vill jag också göra på min framsida. Visst är det meningslöst att ha en liten gräsmatta där som aldrig används till något?! Jag skulle kunna tänka mig att lägga köksträdgården på framsidan =)
  Ta nu inte i för hårt / Kram gittan

  SvaraRadera
 3. Storprojekt på gång, visst är det roligt när det händer och man känner att nu håller det på att falla på plats!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 4. Åh så spännande! Och jag kan inte tänka mig annat än att slutresultatet blir riktigt fint :D Kommer till ön den 13 juli & ska sova några nätter hos min syster då, så är ni hemma så lär vi ju ses :) KRAM!

  SvaraRadera
 5. Puh, vilket jobb. Men det blir säkert hur fint som helst.

  Vi syns i morrn på den stora dagen.
  Tänk för 23 år sedan då i bestämde att vi skulle gå på aktion i morgon... och sedan blev det en lite groda istället:-D

  Hare bäst o kram på di.
  Syrran

  SvaraRadera
 6. Inga stranddagar för er....
  ("funker de" fortfarande?! :)
  Kram från Namnen

  SvaraRadera
 7. Ibland måste man ju göra något radikalt för att få ordning på saker och ting. Träd är underbara men ibland finns det ingen annan utväg än att de måste bort och ni kommer att få en sån tjusig entrésida!

  Kram

  SvaraRadera
 8. Det blev snabba ryck med att få bort det viktigase, så skulle jag oxå har gjort. Det finns så många fina stenar att "dekorera" med, onödigt med en liten gräsplätt. Snabba idéer blir bra. Ser att du bor i ett bostadsområde
  jag trodde du bodde utanför Visby, som Susie på Stjärnarve.Men fattar nu att du nämner, "jag bor i en av Sveriges vackrase städer". Jag tror dig,
  fast jag tyvär aldrig varit i Visby, men det har alltid varit vår önskan.
  Vad är det för stor dag ni firar ? är nyfiken!
  Ha det så trevligt o må gott/ Eva

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Jo, visst bor jag i ett bostadsområde, i en del av Visby! Så rätt, och även fast jag bott här i hela mitt liv så slås jag ofta hur vackert vi har det!!
   Jo, i morgon firar vi min systerdotter som fyller 23 år! För 23 år sedan bestämde jag och syrran att vi skulle på auktion dagen därpå, men på morgonen när jag kommer ut ligger en lapp på bordet "det blir ingen auktion" och jag fattar att hon åkt till BB =) och jag blev gudmor! Det är bättre än ett auktionsfynd det!!
   /Gunilla

   Radera
 9. Vilket spännande projekt! Härligt att ta bort lite mer gräsmatta och få en ny rabatt:). Det kommer bli kanonsnyggt på er framsida.
  Ha det gott.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 10. Vilket spännande projekt,ska bli roligt o få se vad du åtadkommer där.blir säkert jättefint.
  Slit inte ut dej.

  Ha en bra dag
  Kramiz vännen

  SvaraRadera
 11. Wow vilket trevligt monster. Jag planerar att bjuda in ett monster till nästa vår. Och till o med "Den Trötte" har gått med på den idé jag har på gång. Bara pengar som ska räcka först.
  Ska bil kul att se hur det blir hos dej när det är färdigt. /Knatten

  SvaraRadera
 12. Va härligt att greja på =) ska bli spännande att se hur det blir.
  Kram Mia

  SvaraRadera
 13. Vad läskigt och spännande. Lycka till!

  SvaraRadera
 14. Wow, vad spännande! Fast jag fick lite ont i magen när jag såg "monstret", har ju lite dåliga erfarenheter av sådana. Men så såg jag att han stod parkerad utanför tomten och grävde inne på den. Gu´ vad skönt!!

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...