onsdag 18 juli 2012

Nostalgie

Nu blommar Nostalgie, som jag fick i födelsedagspresent i höstas. Så grönt och friskt bladverk och vackra blommor! En riktig färgklick i rabatten, som för övrigt är rätt blomlös just nu, när jag klippt ner daggkåporna och inväntar rudbeckia, flox och höstanemoner.

På tal om det -  vad blommar hos er just nu, förutom rosor? Jag mottar gärna tips på vad man kan plantera som blommar nu, för jag tycker det är en lite mellanperiod just nu i mitten av juli, när många av försommarblommorna blommat över och sensommarblommorna ännu inte kommit igång. 

6 kommentarer:

 1. Vilken marsipanros, så söt! Hos mig blommar just nu stormhatt, franskt kungsljus, stor vit blåklocka, grekisk vädd, spansk näva och funkia.

  Ha det gott!
  Åsa

  SvaraRadera
 2. Vilken fin ros!
  Jag tycker att jag har en lite mellanperiod i mina rabatter just nu. Äldsta dottern sommarjobbar på en plantskola så jag ska åka och låta henne ge mig lite tips på vad jag kan komplettera med tror jag.
  Kram Kicki

  SvaraRadera
 3. Ljuvlig ros!
  Alltid svårt med jämn blomning under hela säsongen, men mitt bot är ettåringarna.
  Må gott /bea

  SvaraRadera
 4. En väldigt fin Ros o rosor är ju alltid härligt. Lite blomning ser Du hos mej. Liljor har jag en del både Dag- o "riktiga" o de är ju helt underbara- Visserligen får man jaga Liljebaggar varje morgon,ja ibland även kväll, men det är det värt
  Kram Ninne

  SvaraRadera
 5. Jättefin ros. Här blommar jättedaggkåpa, praktlysing, blåklockor, sommarflox, färgkulla och så kaprifolen så klart. Kram Pia

  SvaraRadera
 6. Underbar ros! Den skulle jag helt klart kunna tänka mig - men...i år är inte rosorna speciellt bra hos mig så jag väntar och ser om det bara är tillfälligt.
  Vad som blommar!? Jo,det är faktiskt ganska mycket fast jag inte direkt tänkt på att plantera sånt som blommar mitt i sommaren; Rosor förstås även om dom inte är så uppväxta i år, massor av dagliljor, en hel del liljor, klematis, pimpernell, nävor - massor av nävor - rudbeckia, binka, älggräs och så börjar solhattarna komma igång också. Så jag klagar inte.....*fniss*

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...