måndag 2 juli 2012

Frukost i det gröna

Nu går jag in i min sista semestervecka, uj vad tiden går fort... Ja, jag har ju en vecka till i augusti och det känns ju bra. Det är skönt med tidig semester för sommaren är liksom kvar ett tag till, även när man börjar jobba. Visst, skönast hade ju att få långledigt, som maken till exempel som har sex veckor ledigt i rad...

Nåja, NU är jag ledig och så här såg frukosten ut idag. Så skönt att smyga upp före alla andra i familjen och sätta sig ute med tidningen och frukost i lugn och ro. Annars brukar jag smyga upp och gå en promenad innan frukost - men då är familjen (åtminstone delar av - tonåringen ser man inte förrän  närmare lunch) vakna och uppe när jag kommer tillbaka. Det gör ju förstås ingenting men ibland kan det vara skönt att vara helt själv en stund.

Men nu, nu börjar veckan - och nu hoppas vi på lite fint väder va?!

ps. Innan veckan är slut skall jag nog få till ett hundinlägg Susie! I väntan på det visar jag hur det ser ut på vår hund Stinas plats på morgnarna ( ja förutom att Stina ligger där förstås och inte katten Dogge som passade på att lägga sig där efter att hon gått ut). Det jag vill visa är alla små råttor (obs kattleksaker!) och ett o annat gosedjur som hamnar där under natten, som hon släpar dit. Hon biter aldrig sönder dem, utan de skall bara samlas in och läggas på hennes liggplats. Det är nåt hon började med när hon blev dräktig, sött tycker jag! ds.

7 kommentarer:

 1. Vi får hoppas på godt vejr hela veckan :D

  SvaraRadera
 2. Så deilig med frokost ute i det skjønne og grønne. Det er skikkelig sommer det altså!

  Nyt den siste ferieuken!

  SvaraRadera
 3. Finns det nåt "goare" än en frukost i det fria, vi försöker äta ute så ofta vi kan. Det får inte regna eller blåsa bara.Ja annars finns altanen
  den vi kallar "pensionärkuvösen", den är bra att ha i alla väder, utom när det är stekhett ute, för då är den en bastu.
  Stina den fina är så gullig där hon ligger med gose-djuren.
  Må så gott/ Eva

  SvaraRadera
 4. Den frukosten smakade nog xtra gott.
  Hoppas du får en fin sista vecka på semester och att vädret blir något bättre än vad det varit.

  SvaraRadera
 5. Frukost ute är oslagbart. Kram Pia

  SvaraRadera
 6. Hoppas vädret fortsätter,å du får en skön vecka.

  Du måste åka till Verdus Veranda,väl värt ett besök.Jag har tänk att försöka besöka Berså iår,verkar oxå va en mysig liten affär.

  Frukost ute är en perfekt start på dagen.

  Ha det gott.
  Kramiz vännen

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...