onsdag 1 juli 2015

Pioner!

Nu går vi in i juli månad och här har ännu inte varit något pioninlägg värt namnet, dags att ändra på det!


 
Alltså - finns det något vackrare än en pionknopp, som alldeles snart skall slå ut...? 


Jag kan i alla fall aldrig se mig mätt på dem...




Skulle väl möjligen överträffas av en helt utslagen då förstås...

Och jag fortsätter att plocka in. Även om man nu tillbringar mer tid utomhus så är det allt fint att ha en bukett inne också, och så doftar det ju så gott också! 

10 kommentarer:

  1. Underbara pioner. Vacker bukett. Mina har satt fart nu i dagarna, så segt för dem i år.
    Sommarkram från Maria

    SvaraRadera
  2. Fantastiskt fina bilder. Jag känner doften ända hit. :-)
    Ha det så bra!

    SvaraRadera
  3. Underbara blommor som jag absolut måste skaffa fler av. Kraaam pia

    SvaraRadera
  4. Tack för de vackra bilderna. Jag lämnade ju kvar en hel pionhäck på Österlen. Den kan jag allt sakna lite. Men det ska bli nya uppe i Hälsingland så småningom. Jag har för mig att jag har sett åtminstone en pion i rabatten där. Men de är så igenvuxet och eftersatt. Jag har en liten här hemma på min baksida, men den har inte blommat än, nästa år kanske. De tar ju lite tid på sig. Och en vacker stjärnflocka såg jag allt, min älsklingsblomma. Ha det gott i sommaren. Kram

    SvaraRadera
  5. Något vackrare...hmm...det skulle ju förstås vara en rosenknopp då ;) Själv har jag inga pioner i rabatten (ännu) men det ska det bli ändring på lovar jag! kram *piah*

    SvaraRadera
  6. Suck... jag njuter!

    Sommarkramar från Eva-Mari

    SvaraRadera
  7. Jaaa, nu blommar dom! Och dom är så vackra! Jag vet inte om du minns, om jag sagt det förstås, att när jag första gången fick se din blogg så var det bilden på pionerna i högra spalten jag föll för. Sen föll jag för allt annat också, men jag ser att just den bilden ligger kvar! Pioner är bäst!
    Och så skulle jag också gärna vilja ha en hängmatta, men vi har inte två rejäla träd i närheten av huset så jag får i så fall hänga i luften.......det ser så mysigt ut!
    Kramar

    SvaraRadera
  8. Pioner är verkligen en favorit. Och det finns ju så många olika varianter att välja mellan. Fin från knopp till utslagen blomma.

    Kram, Karin

    SvaraRadera
  9. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  10. Pioner är underbara i alla stadier. Redan som knopp, med massor av myror som kryper runt är de vackra. Mina håller nästan på att slå ut, kanske till helgen. Då vill man inte gå hemifrån:-)

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!