tisdag 29 september 2015

Det går sakta framåt

Ni som följer mig vet att renovering pågår, i ett par av rummen på övervåningen, som skall bli dotterns så småningom. När det är klart... Det går lite långsamt framåt om man säger så. Men i helgen som gått har jag fått lite fart, målat taket och alla lister och dörrfoder. Och det är inte några kan jag säga. I den här "hallen" eller vad man kan kalla det finns inte mindre än 5 dörröppningar, ett fönster och en garderob.  
Varav den femte dörren - den längst bort - är nyinsatt. Den kommer att koppla ihop vår del av övervåningen med den här delen, vilket kanske inte är helt populärt hos dottern... Det har alltså tidigare varit en avskild del av vårt hus, som vi haft till uthyrning/gästavdelning. 

Så både ny dörr och ny garderob har maken fixat. 

Och nu är den alltså målad, hylla och stång skall i alldeles snart. 

Och snart är det dags för mig att göra det sista, dvs tapetsera. Men nu får det vänta några dagar igen, nu måste övriga huset och hemmet "tas om hand". Det har liksom en tendens att bli lite eftersatt när jag håller på med något projekt... 

8 kommentarer:

 1. Ja, vilken tid det tar när man ska göra om. Inte minst det där förarbetet som bara syns om man inte gjorde det bra... Men man glömmer allt jobb när det väl är klart. :)
  Kram Kristina

  SvaraRadera
 2. Ja, när man är inne i ett projekt vill annat gärna bli eftersatt, så sant. Jag har varit duktig idag och städat, det har inte blivit ordentligt gjort på hur länge som helst, andra projekt pågår:)
  Så bra det blir, ser fram emot slutresultatet!

  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 3. Det blir spännande att se vilka tapeter ni valt! Så skönt att få det nytt och fint, det blir säkert superfint!
  Kram, Ann

  SvaraRadera
 4. Heja, heja bra jobbat. Det får ta sin llla tid. Vi ska börja med vardagsrummet snart.
  Ha en fin dag
  Kram Maria

  SvaraRadera
 5. Det kommer säkert att bli jättefint men det tar sin lilla tid att renovera...jag har lite kvar att måla här i huset men det tar jag en dag i november sen!
  Ha en finfin vecka...
  Kram Titti

  SvaraRadera
 6. Renovering tas och ges energi, så välbekant för mig. Du har gjort redan en hel del! Lycka till tapetsering! :)

  SvaraRadera
 7. Jag förstår att renoveringen helt klart är det roligaste just nu och att resten av huset får "vila sig" lite!
  Här går det också sakta framåt, men att jag skulle råka ut för det här i helgen var ju mitt eget fel. Jag ska bara inte äta trådigt fläskkött!
  Konstigt nog var alla jättesnälla mot mig, jag trodde faktiskt jag skulle få skäll. Men tvärtom, dom 3 läkarna plus två sköterskorna var jättegulliga. Även om jag fick en förmaning att TUGGA LÄNGE och sen SVÄLJA direkt innan man lastar in nått annat i munnen. Det har så lätt att slinka ner då.....*fniss*
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera
 8. Du är så flitig o händig,ska bli roligt o få se slutresultatet.

  Ha det gott.
  Kram Marianne

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...