tisdag 1 september 2015

Hej Höst!Nu byter jag header och välkomnar hösten! Hösten som startade med både ösregn och åska! 18 mm regn har vi fått idag, men det är så välkommet! Varmt är det ännu så någon riktigt höstkänsla har väl inte infunnit sig, även om gatorna är fulla av löv som redan fallit av träden, pga den tidigare torkan och värmen som vi haft hela augusti. Men det är väl först som den krispiga lite högre luften kommer som det känns som höst.

När man tittar på tevetablån så inser man i alla fall att det är höst. Nu drar alla serier och program igång igen och det finns ju en hel del att välja på, och nu är det mysigt att krypa upp i tevesoffan på kvällarna. Ikväll blir det visst lite krock klockan 20.00, då det både är Idol och nya programmet "Tro, hopp och kärlek" med Mark Levengood, och som jag gärna vill se om det kan vara nåt. Trädgårdsprogrammen lyser ju med sin frånvaro, men sång och kärlek kan ju inte vara fel ;) 

8 kommentarer:

 1. Vilken snygg header! Ser så mysigt ut, men jag håller gärna kvar vid sensommar ett tag till:)
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Jättefin header, vilket påminner om at jag borde göra en. Här är det varmt och mulet fast bara lite regn. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 3. Vilken vacker header, riktigt höstig. Jag bytte ju för inte så länge sen, så den får nog hänga kvar ett tag. Kram

  SvaraRadera
 4. Visst är det mysigt när tvn äntligen får lite nytt liv med serier av alla de slag! Det är höstmys för mig. Fin header med riktigt höstiga bilder!
  Kram, Ann

  SvaraRadera
 5. Mycket fin och höstig header, jag gillar verkligen hösten och välkomnar den med alla sina färger och ett lugnare tempo! Kram Lotta

  SvaraRadera
 6. Idag fick jag verkligen en känsla av höst. Det är inte så kallt, men luften är en helt annan och även här singlar det ner några löv.
  Jag har inte hunnit kolla in så många säsongsstarter på teve än, men idag såg jag i alla fall Monty Don och Garderners World, på sjuan.

  SvaraRadera
 7. Hoppas hösten blir som din header med varmt ljus och goa färger. Jag har också smugit in lite höst i min header.
  Ja trädgårdsprogrammen lyser med sin frånvaro. Det kan väl inte vara kunskapen som saknas, nej det är nog viljan.
  Ha det så gott
  Anette

  SvaraRadera
 8. Vilken fin header! Vackra rofyllda bilder!
  Ja, det är liksom lite annorlunda ute nu, men igår eftermiddag fick vädret ett återfall till sommar och vi blev sittande på altanen, det var så fint ute, en sån där kväll att minnas.
  Trädgårdsprogram, ja, vart har dom tagit vägen?
  Kramar

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...