fredag 11 september 2015

Fredag och vila - eller?
Fredagar, skönaste dagen! Klockan 12 stämplar jag ut. När jag kommer hem går jag ett litet varv i trädgården, plockar med mig ett par rosor på vägen in, som jag sätter på köksbordet. Gör i ordning en lätt lunch, och varvar ner efter veckan.  

Nu lockar egentligen soffan - känner mig lite smårisig - men jag skall ta mig i kragen och börja spackla gipsväggar, i det som skall bli äldsta tjejens rum. Det har legat nere, mannen har ju varit bortrest och jag själv kom visst av mig... Kan ha nåt att göra med att det är en del av huset som vi normalt inte har använt förut, det är en plats som vi inte behöver se dagligdags. Det är skillnad när man renoverar ett rum som man lever i, då vill man ju få det undanstökat... Så det har varit ett stort motstånd att ta sig upp dit och kavla upp armarna... Men nu så, jo, nu kör jag ett par timmar innan eftermiddagsfikat, så får det bli! 

7 kommentarer:

 1. Åh, vilka underbara rosor... kanske de sista? Ibland gäller det att inte tänka så mycket utan bara sätta fart. För när man väl kommit igång så brukar det gå som en dans! Förmodligen sitter du redan och fredagsfikar nu?

  Ha en skön helg!
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 2. Underbara rosor som nästan ser ut som Pioner.
  Jag håller tummarna för att du håller dig frisk.
  Ha en riktigt skön helg :)

  SvaraRadera
 3. Vilken söt vas med rosor. Härligt att plocka in lite blommor till helgen. Hoppas du spacklar duktigt så du hinner fredagsmysa sedan:-)
  Ha det gott.
  Titti

  SvaraRadera
 4. Gott att få jobba på hemmaplan, fast soffan lockar,, och trädgården.. Håller med att fredag är en go dag, jag har både hunnit springa och städa sedan jag kom hem och nu läser jag runt på favobloggar som din tex,(har tyvärr varit utan dator i två månader men nu har jag en känns gott)

  SvaraRadera
 5. Trevligt att plocka med sig rosor in för att fira helg. Det borde jag börja med jag också. :-) Spackla duktigt så kan du njuta av känslan av ledighet sedan!
  Må så gott

  SvaraRadera
 6. Fina rosor! Ibland är det motigt att börja på något projekt, men när man väl är i gång så brukar det gå bra. Lycka till!
  Kramar, Ann

  SvaraRadera
 7. Ja alla dessa projekt...ibland måste dom få vila lite! Låter som du hade en skön fredag...
  Kram till dig,
  Titti

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...