lördag 9 juli 2016

En katt och en hund


Ja, det är vad vi har just nu. Från att ha haft tre av varje, har "beståndet" minskat, och sedan Vilda flyttade i julas, och Casper fick sluta sina dagar i våras, är alltså läget så här. Att ha en hund är precis lagom om ni frågar mig, dessutom en som är 10 år gammal, lugn och fin alltså! Älskade Stina, vad hon är mig kär! 

En katt känns dock lite lite, även om Myzan har blivit keligare sen hon blev ensamkatt. 
Inte bara keligare mot oss människor, även mot hunden är hon väldigt kärvänlig! Stina är väl inte helt bekväm...
....men verkar ändå acceptera henne rätt bra. 
Yngsta dottern sa häromdan -" jag tror Myzan är född i fel kropp". Och ibland undrar man, om hon är en förklädd hund...Här ligger hon i Stinas låda ;) 

Men snart så, om en vecka, då blir det liv i luckan, då mannen åker till Danmark och hämtar hem en setter till... En femmånaders-valp dessutom, den är inte ens en liten söt åttaveckorsvalp... :(  men mannen har ju varit i Kosovo tills nu (kommer hem i nästa vecka) och har alltså inte kunnat hämta hem den förrän nu. Hm, alltså blir det obalans igen - två hundar och en katt! Måste vi snart göra något åt! Jag har ju försökt att para Myzan nu i vår, haft en hane här på besök x antal gånger, men det har inte velat bli nåt tyvärr... så nu har jag så smått börjat leta efter en kattunge att köpa istället. 

Så Stina, det är lugnet före stormen! Valpen lär vara mycket jobbigare än vad Myzan är kan jag säga! 

(om ni undrar varför Stina flämtar så har hon just kommit in efter en cykeltur) 

8 kommentarer:

 1. Jaa, vi pratade just i veckan här om det här med att bara ha en hund.....vi har alltid haft två tidigare och nu bara en.....men två katter. Varav den ena är på sitt 19:e år och kattungen (!) på sitt 11:e......och så tanken på en liten ullig go valp. Fast dom växer så fort. Nä, man vet varken ut eller in när det gäller det där. Det är så kul och trevligt med husdjur. Och så gott dom har det ihop er hund och katt och på filmen så smörar ju katten för vovven så det står härliga till! Underbart!
  Har du hälsporre, läste förra inlägget! Jag har förstått att det är besvärande, kan man inte operera det? Eller gör det mer ont då?
  Fina blommor hade du tagit in också, det är lyx!
  Kramar

  SvaraRadera
 2. Vilken lycka att ha djur i huset även om det bara är en av varje... just nu! Är så avundsjuk över att du ska leta kattunge, så roligt! Blir spännande att se vad du hittar! Och en valp är inte helt fel det heller, ni har ju hundgård!

  Lycka till med djurbeståndet!
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 3. Spännande med fler djur, Stina vet inte vad som väntar... ;) Trist att det inte blir ungar efter Myzan, men jag hoppas du hittar en fin kattunge på annat håll.
  Kram Kristina

  SvaraRadera
 4. Härligt med djur, ja jag minns faktiskt hur det var. kan sakna det massor.. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 5. Vilka fina vänner ni har!
  Oj, vad kul med en valp(men jobbigt också)!
  Ha det fint!
  Kram, Ann

  SvaraRadera
 6. Tack för ett härligt inlägg.
  Att få leva med hund och katt är så otroligt givande.
  Önskar er lycka till med den nya familjemedlemmen.
  Kram
  Annika

  SvaraRadera
 7. När man ser dina bilder undrar man var uttrycket : som katt och hund kommer ifrån?Din katt verkar vara lik den katt jag hade i 18 år, inte till utseendet, men till sättet. Gullig!
  Ha en bra ny vecka!

  SvaraRadera
 8. Lite som lugnet före stormen då hi hi! Så söta dom är och det blir ju spännande med en ny familjemedlem som sätter fart på tillvaron...
  Ha en skön måndag!
  Sommarkram från Titti

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...