söndag 17 juli 2016

Loppisrunda

Äntligen kom jag då på en loppisrunda! En härlig sådan med trevlig sällskap. Tur att det finns fler än jag som gillar loppisar, nämligen en av mina systrar och hennes dotter/min guddotter, så vi gick igenom ett antal i lördags. Och det var loppisar värda namnet måste jag säga, för på loppis skall man göra fynd vilket vi gjorde!

Vad sägs om en 12-liters Höganäskruka för 80 riksdaler? En stycken snirklig gammal stol för 30? Sockerlåda 200 - ja, det är billigt, såna går för 450 kr på andra ställen! Mjölkkanna för 100 (har sett såna för 700 kr!) Ett pottskåp för 50! Ja, sannerligen billigt vilket gör att vi kände oss riktigt nöjda! Skuffen var fylld till brädden - obs, det är alltså inte bara mina grejor...;) ...och våra magar fylldes med gofika/lunch på Hotell Stelor, inte fyskam det heller. 
...och dagen avslutades i Gnisvärd med fika igen och syrrans hembakta blåbärspaj. 

6 kommentarer:

 1. Så härligt! Jag väntar fortfarande på min sommarloppistur som ska göras så fort dotter Åsa börjar sin semester. Kanske också en sommarauktion, nästan ännu roligare! Fina fynd ni gjort!

  Ha en fin måndag!
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 2. Kul med loppisrundor. Vilka fynd. Stolen är ju bara sååå fin. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 3. Vilka fynd! Nästa vecka bär det av på en liten road trip runt Vänern och då hoppas jag på många loppisskyltar längs vägen :)

  Ha det gott!
  /Birgitta

  SvaraRadera
 4. Vilken härlig loppisutflykt och mycket fint ni hittade! Kul när man kan fynda till bra priser också...dom vet att ta betalt vissa!
  Ha en finfin måndag.
  Sommarkram från Titti

  SvaraRadera
 5. Härligt att du kunde göra så många fynd. Är inte på loppis så ofta då det inte finns några bra i S-holm. Men när jag är i Skåne på sommaren så blir det några med bofasta väninnan som vet vilka som är bra. Förra sommaren hittade jag en liten, liten byrå till barnbarnet. Ska fundera på om de två saltglaserade Höganäskrusen som står på vinden ska få komma ner - vi får se.

  SvaraRadera
 6. Vad trevligt med lite systrar som kan hänga med och vilka fynd ni gjorde! Och fikat på den rosiga porslinet! Jag minns att min mamma hade sånt i sommarhuset, undrar vart det tog vägen.....det blir liksom godare allting med vackert porslin!
  Kram

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...