måndag 25 juli 2016

PelargonerPelargoner är så himla bra sommarblommor. De gillar sol och tål att torka ut lite, och inte alltför mycket rensande av blommor, passar mig perfekt!

Hittade en sån söt, lite rosliknande sort, Apple Blossom Rosebud. Den får stå i köksfönstret tills vidare, får se om den får flytta ut i solen lite senare.


Lika varmt idag som de senaste dagarna. Puh säger jag, lite för varmt för mig, även om det är dumt att klaga. Kvällarna och morgnar är sköna, och mitt på dagen får man antingen vara på en strand, eller sitta i svalkande skugga och njuta. Eller göra som jag, sitta inne på ett svalt kontor... 

Hoppas ni får en skön vecka! 

3 kommentarer:

 1. Hela din kökhörna ger intryck av en söt Apple Blossom Rosebud-pelargon!

  Hoppas regnet kommer till er snart! Här har vi haft flera kraftiga åskurladdningar med regn som heter duga. De sänkte temperaturen något efteråt, så skönt! Men idag är det mer lagomväder!

  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 2. Pelargoner på sommaren är min favorit också! Jag spar dem under vintern och köper någon eller några nya varje år så de blir bara fler och fler. Lättskötta och fina är de och finns i massor av varianter. Perfekta alltså!
  Ha en fin dag!
  Kram, Ann

  SvaraRadera
 3. Vilken söt pelargon! Jag gillar dom också. De brukar knappt få näring av mig, men de blommar fint mest hela sommaren ändå så det är en tacksam växt att ha.

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...