onsdag 6 juli 2016

Min juliträdgård

Jag beundrar alla som öppnar sina trädgårdar för allmänheten, vilket mod och vilket jobb som ligger bakom, själv skulle jag i alla fall bli jättestressad och vilja ha allt "perfekt"... (vilket jag förstås vet att det inte behöver vara). Men i alla fall, hos mig blir det ingen Öppen trädgård, dock öppnar jag den här på bloggen, så mycket enklare ;) Välkommen på en liten rundvandring! 
Pionerna börjar ge upp, men en och annan hänger ännu kvar. ...och några eftersläntrare har nyligen slagit ut. 
 

Stjärnflocka och funkia, en fin kombo. 

Iceberg
Allium Christophii
 

Hundgårdsrabatten börjar få höjd. 


Min klotrobinia har blivit riktigt stor i kronan, men stammen är ännu så pinnig så jag lär inte våga ta bort stödet på länge. 

Silverpäronrabatten, med stäppsalvia, lammöron och vit pipört.


 Stäppsalvian är visst på väg ut!

Avslutar med den grusade framsidan, tack för att ni hängde med runt! 

8 kommentarer:

 1. Tack för rundturen i din fina trädgård....=)

  Kram Ninni

  SvaraRadera
 2. När du nu inte öppnar din trädgård live, så är vi glada att du gör det i bloggform. Tack för rundvandringen!
  Det är så trevligt med öppna trädgårdar, men tycker det är så synd att man i Sverige inte gör som i UK och tar en liten slant betalt som går tillvälgörenhet. Det finns så många behjärtansvärda mål och varje öre räknas! Inga stora summor per besökare, men t ex 10 eller 20 kronor och barn gratis. Vid 20 besökare blir det mellan 200 och 400 till t ex cancerfonden.

  SvaraRadera
 3. Tusen takk for at du "åpnet" din hage for oss. En nydelig vandring. Nesten som å være der 'live'. Jeg håper du vurderer å bli med i neste 'Tusen Trãdgårdar", sånn at enda flere får gleden av å oppleve hagen din. Men har full forståelse for det er noe man skal kjenne man har lyst til. Jeg var med for første gang i år. Det tok lang tid å bestemme seg for å bli med. Så tenkte jeg at jeg har den hagen jeg har. Jeg er glad i den og den er en del av meg. Hvis noen kan trives i den, så er jeg glad. Sånn ble det en fantastisk dag og møte med trivelige mennesker, inspirasjon og utveksling av tips. Ingen høye skuldre:)

  SvaraRadera
 4. Det var en trevlig tur! Pioner och daggkåpa går verkligen bra ihop och så charmigt när stäppsalvian kikar ut mellan spjälorna!
  Allt gott
  /Anette

  SvaraRadera
 5. Jag förstår dig precis. Och det är så roligt att få åka runt och titta in och bli inspirerad hos andra. Och du visar upp en trädgård som du kan vara riktigt stolt över här på bloggen.
  Ha det gott, Åsa.

  SvaraRadera
 6. Tack för rundvandringen i din fina trädgård. Tycker i alla fall att du skulle vara med i öppna trädgårdar! Den platsar så väl. Nästa år?

  Ha en bra dag.
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 7. Tack för att vi fick följa med på rundturen, ni har en riktigt fin trädgård att vara stolta över! Och, jo, jag tycker du ska visa den på Tusen trädgårdar om två år. Det ger så mycket tillbaka att göra det, så många trevliga möten med andra som gillar trädgård.
  Kram Kristina

  SvaraRadera
 8. Du skulle lätt kunna ha Öppen Trädgård! Så lummigt och fint! Men jag förstår vad du menar...allt ogräs och vissa hörn som man bara inte får någon ordning på!
  Underbara bilder du bjuder på...
  Sommarkram från Titti

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...