fredag 16 september 2016

Höst eller sommar?


Alltså - vi är i mitten av september, men sommaren bara fortsätter och fortsätter... är tiden ur led eller?! Varmt är det, och torrt är det... Växterna i rabatterna fortsätter att sloka, och så här års skall man väl inte behöva springa runt och vattna?!

Ja, man skall väl inte klaga när vädret är vackert, men är det bara jag som tycker att det vore skönt med HÖST nu? Lite högre klarare krispigare luft, lite kyligare, kanske nåt lite busväder någon dag också, så man kan ligga inne på soffan med gott samvete...;) 
Okej, busväder kanske jag inte vill ha, men absolut höst! Jag har i alla fall höstat till det lite här på bordet, mitt i sommarvärmen ;) 

2 kommentarer:

  1. Jag gillar att det är så här varmt och skönt. längtar inte alls till soffan, mörkret eller hösten. Inte ännu. vad fint du har det på farstubron. Kraaam Pia

    SvaraRadera
  2. Jag tycker att det är helt underbart med en sensommar som denna :) Höst blir det aldrig förrän efter min födelsedag ;) så den kommer när vi är hemkomna från Gotland "hahaha" En träff hade varit jätteskoj men precis som du säger det är mycket man vill hinna med under dagarna där så jag är rädda att det blir tight. Maken uppskattar det kanske inte lika mycket som jag :) och det är bara vi två denna resa. Ha det gott / Kram Gittan

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...