söndag 18 september 2016

Min dag

Ja, just det, idag har det varit min dag ;) I morse fick jag skönsång på sängen, och sedan finfrukost med familjen i köket. Jag är ju sån tråkig att jag inte gillar frukost på sängen, och det vet de om... däremot är det ju väldans skönt att ligga kvar i sängen medan det pysslas nere i köket.... 
Fick en ny fin tekopp, en Ostindia från Rörstrand. Supergod att dricka te ur! 


Sen blev det förstås kaffekalas på eftermiddagen. Hade satsat på att göra småkakorna lite mindre till storleken den här gången, så de gjorde skäl för namnet. Man orkar ju liksom äta fler sorter då, och som bekant gillar jag ju att baka...;) Enligt gammal sed skall väl ett kaffekalas värt namnet ha sju sorters kakor... men det är det väl ingen som följer nu för tiden. Men fem sorter fick jag i alla fall till... ;) Här närmast Manuelas Lemonies. I bakgrunden dammsugare och Afrikanska mandelkakor. 
Bondkakor och russindrömmar och mandeltårta, mm den är ju bara för god om jag får säga det själv... recept här. 
Ja, så var den dagen slut och helgen med den. Nu är jag helt slut, så nu blir det kudden....;) 

4 kommentarer:

 1. Ett stort GRATTIS!
  Vilken härlig frukost du fick! Jag tycker också bättre om frukost vid bordet än i sängen. Men mysigt att få ligga kvar och kliva upp till en framdukad frukost! Och dessutom få äta den med sina kära.

  Alltså din bakning! Oj vad mycket gott du gjort!
  Jag har också börjat göra kakorna mindre än tidigare. Toppen eftersom inte alla vill ha så mycket sött och för de som gärna vill ha det, kan de istället äta flera sorter!:)

  Jag hoppas du ska få ett riktigt bra nytt år tills det är dax för ditt nästa födelsedagsfirande!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Stort grattis i efterskott! Här är en till som föredrar frukost vid bordet. :) Mysig frukost och vilket kaffekalas, här bakas det mest vintertid när trädgården vilar. Tror jag får återvända till din blogg då och kolla in alla recept.
  Önskar dig en riktigt fin vecka!
  Kram Kristina

  SvaraRadera
 3. Grattis i efterskott!!!!
  Härligt kakbord!

  SvaraRadera
 4. Grattis �� Härligt att bli våckt av familjen sådär :) Jag visste väl att vi fyller nära varann! Här vankas det hotellfrukost på min dag på torsdag. Vi bor på Gute innanför muren, vilken underbar omgivning... Nu kallar sängen, klockan ringde hslv fem i morse och dagen har varit fullspäckad. Må väl och allt gott / Kram gittan

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...