onsdag 7 september 2016

Jag provar mig fram

Idag har jag pysslat med allt efterarbete som tillkommer vid ommålningar. Dvs bortplockning av allt material, städning, uppsättning av gardinstången etc. Samt så fick alla sängkläder en omgång i tvättmaskinen. Inte jättekul arbete, men sen så kommer ju det där roliga pyntandet! Och jag har ju tänkt mig en ommöblering i sovrummet, vilket inte är helt enkelt eftersom rummet är i minsta laget... Men min önskan är i alla fall att vi skall införskaffa två sängbord samt bordslampor istället för de lamporna vi hade uppsatta på väggen förut. Och för att checka av hur det ser ut så tager jag vad vi haver till att börja med, i både bord och lampväg. 

Även sängöverkast provar jag mig fram, det här tillhör gästrummet, men jag måste ju kolla om det funkar med ett grått. Egentligen har jag sett ett lite mörkare på Mio som jag vill ha, tror ni det funkar med mörkgrått? 

3 kommentarer:

 1. Snyggt! Smart att testa sig fram så där. Ofta har jag en färdig målbild och ser kanske inte alltid under arbetets gång att det kanske inte blir bäst som var tänkt. Mörkt grått kan bli hur bra som helst!

  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. Det roliga kvar då! Pyntandet! Jag tror ett mörkgrått överkast skulle vara jättenyggt...testa!
  Önskar dig den bästa av fredagar...
  Kram från Titti

  SvaraRadera
 3. Åh, jag vill också göra om här hemma!!! Men först ska vi besöka din fina ö :D
  Tack för tipsen, ang. mat så är vi nog allätare (inte sushi dock) Vilken ände av ön bor du på? Så vi kan tuta om i passerar förbi "hihihi" Fast det vill du kanske inte skriva här. Snyggt blev det i sovrume toch visst borde väl ett mörkgrått överkast bli fint till. Ha det gott / Kram gittan (lösenordslös igen!)

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...