måndag 12 september 2016

När Myzan träffade Harry

I går kväll kom maken hem från fjällen, med vår lille Harry! Det är inte alla som har en personlig kattleverantör, men jag har det... För fem år sedan hämtade han hem Myzan när han pendlade från Stockholm, och igår kväll anlände han alltså med vår lille Harry! Maken har väl sällan varit mer efterlängtad...;) En liten nätt omväg på 50 mil tog han när han körde från Virisen, som ändå är 100 mil enkel resa... 
Nåväl, nu var det inte den stora mannen vi skulle prata om, utan den här lille killen! Alltså världens gosigaste lille kille har flyttat hem till oss! Hela natten har han legat mellan oss, och han vill vara där vi är hela tiden. Kurrar och vill upp i knät. 
Myzan var väl inte så road som jag hade trott... det fräses och morras lite från hennes sida, men det skall väl ge med sig snart. Vägen till mannens hjärta går ju genom magen, och det funkade rätt bra på Myzan också, som är rätt matglad...  Lite kattungemat tackar man ju inte nej till! 
Idag är jag hemma och VAK-ar (vård av katt) eller tja, jag fick ju ta semester förstås, det finns ju ingen matte/husse-penning... Men inte kunde jag gå iväg och lämna honom ensam hemma inte, så här första dagen! Nu skall jag och lillkillen ta och lägga oss på soffan en stund, det tar på krafterna att ha en bebis ;) 

9 kommentarer:

 1. Ååååååh!!!! Lille Harry är så söt så jag får kattungeabstinens!
  Lite mat är ju aldrig fel när det gäller att få katter att trivas. Själv fick jag tipset att kladda in kattungen med något gott så vuxenkatten ville tvätta ungen, sedan är isen bruten. De ska nog trivas bra så småningom, Myzan och Harry.
  Kram Kristina

  SvaraRadera
 2. Men åh, vilken söt liten kille! Ja, det var ju inte så väldigt länge sedan vi hämtade en kattunge heller. Men oj, så mycket pyssel det är jämfört med en äldre katt som mestadels sköter sig själv. Man glömmer mellan varven vilket passande det är... Men nu har våran lillkille hunnit bli ett år, och klarar sig utmärkt ute själv. Lycka till med sötnosen! Återkommer snart, för jag måste ju se hur det går med Harry. :-)

  Sensommarhälsningar
  Elisabet och Felix

  SvaraRadera
 3. Kära hjärtanes så söt. Klart du ska vara ledig när du fått en kattunge i huset.
  Lycka till med Myzan och Harry. Lite svartsjuka i början får du nog dock räkna med.
  kram Luna

  SvaraRadera
 4. Så söt!! och Myzan med, naturligtvis :)
  Det är som med barn, misstänker jag, man får inte glömma bort att ge uppmärksamhet åt det äldre barnet/katten.

  Lycka till!

  /Birgitta

  SvaraRadera
 5. Sötaste jag sett på länge! De blir snart vänner!

  Njut av tiden!
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 6. Så vansinnigt söt Harry är! Förstår att du vill gulla lite extra med honom, men glöm inte bort Myzan. Annars lär hon väl aldrig gilla Harry, utan bara vara svartsjuk hela tiden. *fniss*
  Så numera har ni 2 katter och en hund, eller.....?
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera
 7. Men halleda va söt han är!!! När han står där på tröskeln ser det nästan ut som m han säger "varför fräser du åt mig" Vänner lär de säkert snart bli :)
  Nästa vecka kommer vi till er vackra ö - som jag längtar!!!
  Kram gittan

  SvaraRadera
 8. Men vilken helt underbar kattunge!! Nu blev jag riktigt kattsugen!
  Under barndomen hade vi katter och i unga år hade jag själv katter men när barnen var små fick katten flytta till annat hem.
  Nu skulle jag absolut kunna tänka mig en katt men barnen är allergiska så det är ingen bra idé.
  Däremot längtar jag efter en ny hund så fruktansvärt mycket. Men gubben tycker man blir så bunden och visst, det blir man men oj vad de ger mycket!
  Kram

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...