onsdag 6 december 2017

Svaret är smör, mycket smör och ännu mera smör...

mmm, känner ni doften? 


Äntligen är det dags för årets godaste bulle, lussebullen.Men det skall vara mycket smör i. Gärna rumstempererat, som klickas i när allt annat är blandat. mmm... Och så skall bullen penslas efter gräddning, med smält smör! Det här receptet använder jag. 

6 kommentarer:

  1. Perfekt, ska testa det receptet. Har ett gammalt recept med just kvarg i, men den finns ju inte med så många procents fett längre. Suck.
    Kram Kristina

    SvaraRadera
  2. Brukar titta in här mellan gångerna och jag håller med dig om att det ska vara mycket smör i degen och rumsvarmt. Då blir bullarna som godast. gun

    SvaraRadera
  3. Jag dricker ju inte kaffe, så bullar och kakor gillar jag inte. Inte heller godis faktiskt, men...saffransbullar är jag tokig i av någon anledning (för egentligen är jag inte speciellt förtjust i saffran heller)! :-(Men - av princip - så bakar jag inget, så jag ska inte titta på ditt recept. Man kan ju få för sig att göra en omgång ändå.....
    KRAM
    Susie

    SvaraRadera
  4. Kunde inte låta bli att glutta på receptet, så kanske jag skulle göra mig till lite i år. Gubben min skulle bli överlycklig. Visserligen dricker han inte kaffe han heller, men däremot te varje dag samt choklad.....
    KRAM igen
    Susie

    SvaraRadera
  5. Gör lika samma men knutar i stället för lussar. Och så smörpensling och sockerdoppning... succé! Kan meddela att Fröjds också gjorde succé. Nu får jag göra dem flera gånger!

    Ha det fint!
    Kramar från Eva-Mari

    SvaraRadera
  6. Ser väldigt goda ut och bakdugen ser ut som en adventsvariant den också :)

    Kram, Carina

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!