söndag 28 juni 2020

Varmt...

Puh, vilken värme vi har haft den här veckan... Man orkar ju inte göra någonting... Man skall inte klaga säger folk, men jag tycker faktiskt det är lite för varmt (och jag klagade inte över den kalla våren faktiskt...alla gillar inte extrem värme!) 

Men visst är det skönt att ligga på stranden, där njuter jag av värmen. 

Och det har varit varmt och skönt i vattnet, det är härligt! 
Och de ljuvligt varma kvällarna, ja dem klagar jag inte heller på!Och när man bor som man bor... på en semesterö - är det ju synd att klaga, nej, det är hemester när den är som bäst! 
I gårkväll blev det ett besök på Restaurang Beyrouth i Visby, med libanesisk mat och musik som förstärkte utomlandsskänslan ytterligare! 

I morgon skall det dock bli svalare, och min väderapp lovar regn, nu hoppas jag de håller vad de lovar! 

2 kommentarer:

  1. Jag håller med, värmen blir lite för mycket för mig också. Men du bor ju verkligen på en semesterö, eller för dig är det ju hemesterö :) Mat och dryck ser delikat ut. Och jag gillar bilden med glasen och gatan i bakgrunden. Kan riktigt känna den ljumma men lite friskare kvällsvärmen, då när man kan sitta ute och verkligen njuta av sommaren. Och så bara jag älskar bilden på väderkvarnen!

    Ha nu en fin söndag!
    Kram Anita

    SvaraRadera
  2. Ja det är skönt med sommar men varmt så man dånar behöver det inte vara. Här kom regnet och åskan i natt med besked. Oj vilken skur och dånande. Libanesisk mat det låter och ser gott ut. Kraaam Pia

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...