fredag 21 maj 2021

Sommarkostym på!

Jag fick ju för mig att möblera om i januari. Istället för att ha soffan längs med ena väggen och tevebänken mot andra väggen, så satte jag soffan snett framför fönstret. Och jag har trivts ypperligt med denna möblering måste jag säga! Rummet har känts mer ombonat, och större. Dock lär det bli lite varmt nu i sommar, att sitta precis vid fönstret. Så jag fnulade en stund, och gjorde en rockad igen. Tänkte någonstans att jag ville ha utsikt mot fönstret istället, så jag satte soffan framför spisen... Jag vet, helt korkat men jag ville kolla hur det skulle bli... 
Blev ju ändå rätt fin utsikt från soffan... 

...men nej, det blev inte bra... Vem döljer en öppen spis liksom, måhända att den inte används, men ändå... Nej, gör om och gör rätt! 

Så det var bara att baxa runt soffan igen. Nu gick jag en medelväg, lite snett mot fönstret så det får plats en blomma bakom, men huvuddelen mot väggen. Lite mjukare i alla fall, än att ha den rakt vid väggen. 


Och spisen är "fri"

Sen bytte jag soffkuddar med, mot blåa som jag tycker passar på den varma årstiden. Varmt ute-svala färger inne. Kallt ute - varma färger inne. Säger Feng Shui. Den vitblommiga är helt ny, från Åhléns. Tyckte den var så somrig och fin! Den fluffiga vita närmast i bild har jag haft länge, närmare bestämt i 9 år snart...😆


Så nu är sommarkostymen på här inne. Men i höst lär jag nog flytta tillbaka soffan igen, framför fönstret. Om ryggen pallar... 😏 Men det är då det! Nu har vi den ljusa och varma årstiden framför oss! 

2 kommentarer:

  1. Ja tänk vad vi håller på! Snor runt och försöker. Men det är kul med förändringar och man märker snart vilken som känns mest rätt.
    Tack för din info om Levidestolen. Visst är det såna jag budat hem! Så nu har jag en liten del Gotland i mitt hem och det känns så bra.

    Glad pingst!
    Kramar från Eva-Mari

    SvaraRadera
  2. Ha ha ha känner igen det där! Sen flyttar man tillbaka allt igen som innan...jättefint med soffan lite på snedden och kuddarna är ljuvliga...speciellt den där vita fluffiga :)
    Ha en fortsatt fin söndag!
    Kram från Titti

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!