lördag 16 juli 2022

Två herrars tjänare

I år blev det äntligen av att gå på Romateatern igen, det var några år sen jag gjorde det. Det är ju en fantastisk scen, man kan ju nästan gå dit bara för den skull... Med den gamla klosterruinen som bakgrund, så blir liksom teatern en bonus... Och det var en rolig pjäs. Två herrars tjänare, en komedi skriven 1746 av Carlo Goldon. 

Huvudrollen spelades av Kim Sulocki. Han var riktigt rolig! 
Se hur vackert det blir när det mörknar! 

Och i morgon blir det mer "teater". Har bokat biobiljetter till Downton Abbey, nya filmen, så taggad inför det! Bästa serien ju!! Har ni inte sett den så har ni många timmars njutning framför er! 

4 kommentarer:

 1. Kul med utomhusteater! Tänk, jag och döttrarna har också bokat biljetter till Downton Abbey... i morgon! Då går vi tillsammans då!
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 2. Ett tag sen jag på Romateatern också. Den gången var det en Midsommarnattsdröm av Shakespear. Så härligt ställe och ni hade vädret med er. Älskar också Downton Abbey. Det blir säkert en hederstund i biosalongen.
  Allt gott
  /Anette
  Ätliga trädgården

  SvaraRadera
 3. Men så kul! Och vilken fantastisk scen! Ohh ja, jag ska se den filmen och egentligen skulle jag börja se serien från början igen :) Älskar den!
  Sommarkram från Titti

  SvaraRadera
 4. Vad kul att gå på teater. Vilken scen sen Wooow! Kraaaam Pia

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!