fredag 8 juli 2016

Fredagsfeeling

Nja, någon riktig fredagsfeeling har man väl inte när man har semester, dagarna går ju liksom in i varann, vardag som helg... 

Men en liten fredagsbukett tar jag in ändå. Rosor och stjärnflocka och alunrotsblommor från trädgården. Det känns alltid lite lyxigt att gå utanför dörren bara, och plocka in vad man har lust med. 
Där kom en katt och ville lukta på blommorna ;) 


Skönt med ledighet, även om jag inte gör något speciellt. Gör några utflykter, flanerar lite på Almedalsveckan, men mest är jag hemma, pular med lite vardagliga ting, vilar och äter jordgubbar ;) Inga större projekt, har ännu ingen inspiration till det. Har ju ännu så förskräckligt ont i min häl (hälsporre) vilket är lite handikappande. Gör mina morgonpromenader, men numer i ganska maklig takt.. Ja, ja, det finns mycket värre saker, och jag klagar inte! Jag har det förbaskat bra!! 

Hoppas ni får en skön helg! 

4 kommentarer:

 1. Har själv semester så visst är det Fredags feeling var dag :) Hälsporre är inget och leka med. Jag vet. Gick med det alldeles för länge innan jag sökte hjälp. Det gjorde att min kropp tog så pass stryk att jag får lida av det konstant. Inget å göra åt så jag tar en dag i taget. Ibland, timme för timme. Men det vill jag ha sagt, att jag hoppas att du har sökt hjälp för din hälsporre. Ta hand om dig :)

  SvaraRadera
 2. Fin somrig bukett du plockat in, klart det ska synas att det är fredag. Skönt med semester och avkoppling.
  Ha en fin helg!
  Kram Kristina

  SvaraRadera
 3. Vilken rar sommarbukett, och snygg vas!
  Här är det semesterfeeling idag :)
  och nu ska jag ut och piffa till trappen med lite nya blommor.
  Kostade på mig det i år när vi ska vara hemma hela semestern och kan vattna dem.
  Låter som du har en skön och behaglig semester, trots trilskande hälsporre.

  Ha det fortsatt gott! Kram Birgitta

  SvaraRadera
 4. Jättevacker bukett! Tänk, jag säger ofta att jag ska ta in lite blommor - men sen när jag står där i trädgården så kan jag inte förmå mig till det. Löjligt när jag har massor av blommor att ta av!!
  Men...idag ska vi på lunch hos goda vänner och jag ska klippa lite rosor och dekorera paketet med. Så nu är jag faktiskt tvungen! *fniss*
  TREVLIG HELG
  Susie

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...