lördag 14 januari 2017

Materiell lycka!

Hej! 
Lördag och långfrukost! Här är min frukostbricka, med kaffe och chiapudding med apelsiner,  russin och lite mandel, samt en liten påfyllnadsskål med mer frukt, för det räcker ju inte ända ner till botten på chiapuddingen. Det måste ju liksom vara "gosaker" med på varje sked, eftersom jag inte sötar chiapuddingen så smakar den inget i sig själv. 

Vi är lite lata i det här hushållet, och gör alltid pulverkaffe när det bara är vi. Det har vi hållit på med rätt länge, så nu var redan förra vattenkokaren utsliten... ja, här fikas det ganska många gånger per dag, mannen är en riktig "kaffekärring" :-) 

Jag är ju sedan tidigare löjligt förtjust i cremefärgade bulliga köksmaskiner, så det var ju inte så dumt att det låg en ny vattenkokare av märket Smeg i ett av paketen till mig i julas! Materiell lycka och vardagslyx ;-) 

4 kommentarer:

 1. Vilken snygg vattenkokare! Min ser ut som skrutt så jag skulle verkligen behöva en ny - en riktig snygging på bänken !
  Härligt att börja dagen med chiapudding - det har jag också tänkt göra någon gång. Tyvärr har det bara stannat vid en tanke. Fast nu blev jag inspirerad !
  Ha det så gott !
  Kram/Isa

  SvaraRadera
 2. Verkligen jättesnygg! Vilken fin julklapp, perfekt med materiell lycka:)
  Ha en fin helg
  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Supersnygg. Chiapudding är jättegott tycker jag, har du testat att göra i kokosmjölk? Ha en bra dag Kraaam pia

  SvaraRadera
 4. Så snygg vattenkokare! Och din frukostbricka ser ju underbar ut, jag har aldrig ätit chiapudding, men det kanske jag borde prova...
  Ha det gott!
  Kram, Ann

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...