lördag 21 januari 2017

Sånt som piggar upp

Det kan vara mycket det, men nya soffkuddar är något som piggar upp mig. Jag har haft blåa soffkuddar ett tag och jag gillar dem ännu, men det blev lite kallt efter att jag bytte tillbaka till dem nu efter jul. Nu när det är så kallt ute och ett vitt lite "hårt" ljus, så tror jag på lite varmare nyanser inomhus. 
Så jag kikade runt lite på Mio och hittade några i gammelrosa nyans och en lite mörkare variant, och det blev lite mer ombonat så här års. En skön och fluffig pläd från HM Home klickades också hem.


Min Lars Jonsson-tavla som jag är så glad åt, passar perfekt till både blått och rosa! Och min hemvirkade mormorspläd passade plötsligt som hand i handske ;-)

En katt värmer förstås inredningen också, med sin päls! Skall försöka hinna göra henne sällskap här i soffhörnet en stund idag, med några av de nya tidningarna som just kommit i brevlådan - helgen är räddad! 

6 kommentarer:

  1. Verkligen en härlig accentfärg till grått. När min nya soffa anländer ska det bli lite rosa toner i vardagsrummet. Ha en fortsatt härlig helg. Kraaam Pia

    SvaraRadera
  2. Superfin färgskala! Visst vill man fräscha upp och göra lite nytt nu, så här i januari.
    Och soffkuddar och plädar kan man inte få för många av! :-)

    SvaraRadera
  3. Men ... jag måste bara säga ... så himla snyggt! Rosa och grått är så fint ihop. Mormorspläden är så vacker i färgerna och passar perfekt. Och vilken snygg matta du har. Tycker du lyckats perfekt med färgskalan. Men så är jag en älskare av grått med accentfärger också. Och så din goa katt. Hoppas du hann göra henne sällskap i soffan.

    Önskar dig en fin söndag!
    /Anita

    SvaraRadera
  4. Såå fint det är med varma rosa nyanser!
    Nya kuddfodral gör verkligen stor skillnad och kan ändra karaktären på ett helt rum.
    Snygg soffa också och som alltid är missen finast!;-)
    Ha en fin dag!
    Kram, Ann

    SvaraRadera
  5. Så härligt det ser ut. Vilsamt och skönt. Ja, jag hade gjort som katten och somnat direkt. :-)
    Ha det fint

    SvaraRadera
  6. Så fräscht och vårlikt! Såg i veckan ett inslag från Formex-mässan där rosa var en framträdande färg i vår... du är helt rätt ute:)

    Ha en vilsam söndagskväll.
    Kramar från Eva-Mari

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!