tisdag 31 januari 2017

Det här med färger

Avslutar januari med ett tulpaninlägg. För januari är för mig en tulpanmånad, inget kan väl som en bukett tulpaner ge lite färg på tillvaron denna färglösa period? Och färger det finns det gott om när det gäller tulpaner! Och så många olika dessutom, nästan så det blir rakt svårt för en annan när man skall stå där och välja vilken bukett man skall ta, ja, det är ju som att stå framför lösviktsgodiset, och så bara få ta en sort! Om man nu inte vill ha fler än en bukett förstås, eller köpa en färgblandad, om det nu finns det. 
Hur väljer jag då? Jo, ibland står jag där i affären och tänker lite nördigt på en soffkudde jag har hemma, och då kan det bli så här matchande....;-) 

Ibland blir jag bara lite random kär i en färg, och bara måste ha den fast jag inte har något annat hemma iden färgen och då kan det bli så här, som en vitaminchock i köket. 
Fast rätt ofta blir det favoritfärgen ljusrosa, eller som här, rosa uppblandat med vitt. 

Men nu är som sagt redan januari gången, swish sa den bara! Men vi fortsätter att njuta av tulpaner ett bra tag till, och när väl den perioden är slut, har vi ju annat vackert att se fram emot! 

3 kommentarer:

 1. Spelar ingen roll vilken färg, man blir lika glad av vilken man än väljer. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 2. Ljuvliga buketter att bli glad av !
  Ha det så gott !
  Kram/Isa

  SvaraRadera
 3. Den där första tulpanen var otroligt läcker - och jag vet verkligen hur det är med färg och nyanser just nu!
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...