måndag 14 mars 2011

Helgen som gick

Helgen som gick har varit mysig på flera sätt. Igår var jag och tre av mina "bästaste" vänner ute vid Djupvik, och långfikade på deras "Afternoon tea"... efter att först ha promenerat en bit längs kusten. Det var visserligen lite disigt, men ack så skönt. Stilla och ljumt i luften - en föraning om vår! Tyvärr tog batteriet i kameran slut, så jag hann inte ta några bilder från buffébordet. Annars hade jag kunnat visa er scones och snittar, små fruktsallader och pannacottor, biscottis och chokladbollar, kladdkakor med jordgubbar på, morotskakor - you name it...såå mycket gott och smarrigt...


I lördags rådde det melodifestivalyra med systrarna med familjer på besök. Jublet stod högt i tak när Eric Saade vann, men jag skall kanske tillägga att det var dom som var under 13 år som stod för det jublet...vi som hade passerat 40 hade väl lite andra favoriter...själv har jag svårt att få Oh my god ur hjärnan, så den går jag och smågnolar på. Samt av nån anledning Linda Bengtzings E det fel på mig...men det kan vara raden om mannen som kan plocka ur en diskmaskin som fångade mitt intresse...:o)

Idag visar jag blommor som jag fick i lördags, visst är det en härlig färg på Gerberan! Så även tulpanerna, blandade färger är inget jag själv brukar köpa, men dom är verkligen en härlig färgklick i vardagsrummet!

8 kommentarer:

  1. Förstår att ni hade en skön promenad vid Djaupvik,en underbar plats.
    kramiz o njut av vårvärmen

    SvaraRadera
  2. Är glad över att få vara en av dina "bästaste" vänner!
    Du är en av mina!!
    Kram Namnen

    SvaraRadera
  3. Så härligt med Afternoon tea!
    Och vilka fina blommor, lyser verkligen upp!
    När jag var på Gotland för några år sedan bodde jag på Bed & breakfast som jag (tror) heter Bjersgård, minnet sviker. Ligger strax söder om Visby. Det var väldigt vackert och trevligt!

    SvaraRadera
  4. Så mysigt ni verkar haft det!
    Underbara bilder!

    Ha en mysig kväll!
    Kram Annica

    SvaraRadera
  5. Inte bara småtjejer som gillar Eric Saade. Min mamma på 78 tyckte han var bra fast hon tyckte faktiskt att Danny var bättre;-) Själv är jag ju såld på The Monikers låt och han är ju härifrån! Kanske lika bra att du inte hade kamerabatteri, så slapp man bli frestad :-) /Anette

    SvaraRadera
  6. Att ta en vandring vid havet är alltid en lisa för skälen och i goda vänners sällskap måste det ge ännu mer. Tur att du missa fotona på "godiset" hade bara blivit såå sugna
    Härliga Inne-blommor
    KRam Ninne

    SvaraRadera
  7. Ny adress
    http://fotopunktmishalmstad.blogspot.com/
    Maria

    SvaraRadera
  8. Det är ju tur att man inte är någon "kaffekärring" för då hade man väl varit nere vid hotellet och fikat varenda lördag/söndag!
    Ska vara en upplevelse har jag hört. Själva har vi bara varit där och ätit, bl.a. min födelsedagslunch för otroligt god mat har dom också!

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!