onsdag 17 augusti 2016

Fågel, fisk och mittemellan


Det här blir ett lite spretigt inlägg, men det blir så ibland. Nåväl, först lite fåglar från ett besök hos svärfar häromdagen. Han är lite "fågelnörd" om man kan säga så... Han har äggkläckningsmaskiner och föder upp både det ena och det andra i fågelväg. Här en liten... fasankyckling (tror jag?)
Fasans så granna! 

Och så lite mer "vanliga" höns. 



Och så till fisken. Makens son lagade ju som jag sa en del mat när de var hemma hos oss. Här en supergod fisksoppa.... som smalt i munnen!  
Med bubbel i, det var det enda vita vinet vi hade hemma...;)  Men man tager vad man haver och det funkade bra! 

Och så fick vi lite i glasen också...! Kände mig riktigt bortskämd som fick maten serverad i mitt eget hem, inte var dag om man säger så... Men nu har de åkt hem och jag får åter stå i köket...

Nu onsdag, dagen mittemellan helgerna! Och min lediga dag...skönt! Vädret är minst sagt höstlikt, det blåser hårt och enligt prognosen skall det visst regna hela dagen. Inte mig emot, jag kan vara inne och se på OS och kurera min onda hals.  

5 kommentarer:

  1. Men så söt! ♥ Gott med fisksoppa. Vad är det för fisk i? :-) Jag håller tummarna att ni får regn, såg på vädret att det faktiskt var regn på väg även till Gotland.. ;-) Här har det precis börjat regn, ganska skönt att slippa soppa björkfrön var å varannan dag.. ;-)

    Kraam Therese

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var lax och räkor i, mums! Idag kom det 9 mm regn och det skall bli mer i natt! ;)

      Radera
  2. Fin fina fåglar och fisksoppa är ju alltid gott. Måste vara extra gott med bubbel i. Krya på dig i stormen och ruskvädret. Kraaam Pia

    SvaraRadera
  3. Så fina fåglar, jag skulle vilja ha höns på gården. Det ser så trevligt ut med lite sprättande hönor och det vore ju kul att få egna ägg också.
    Härligt med lite bubbel och god fisksoppa, det ser gott ut!
    Ha en fin torsdag imorgon!
    Kram, Ann

    SvaraRadera
  4. Vilken underbart söt liten kyckling!
    Och vilken underbar middag det måste ha varit. Både bubbel i glasen OCH i maten!!
    KRAM
    Susie

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!