söndag 14 augusti 2016

Några utflykter

Sista semesterdagen för mig. Den här veckan har nästan varit mer innehållsrik än hela mina första fyra semesterveckor... Först var vi ju på fastlandet på en tripp, och vi hann knappt hem så hade vi gäster själva, då makens son med fru kom till oss. 
Några utflykter har vi hunnit med, även om det inte blev så många som vi hade tänkt, eftersom vädret har varit lite "omväxlande". Men när vi var på Krysmyntagården var det så här soligt och fint. 

En fika på Själsö Bageri...
...med fin utsikt över havet. 


...och så lite vandring i Visby och medeltidsmarknaden. 
Men som sagt, sen har det varit blåsigt och lite regnigt (!) även om det inte kommit så där värst mycket i mätaren. Men vi har myst i soffan framför OS och filmer, samt ätit gott! Jag har sån tur att sonen gillar att laga mat - yeah! Och än får vi rå om dem ett par dagar till, innan de åker hem, mysigt!  

6 kommentarer:

 1. Jaså, ni har haft omväxlande väder!? Här har det bara varit soligt, blåsigt och torrt - tills igår då det kom 6 mm på natten och nu i natt som var kom det hela 2,5 mm. Så nu börjar väl "regnperioden".....
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera
 2. Härliga bilder! Trevligt med små utflykter i sommar-Sverige.
  Regn har vi i Skåne också. Känns nästan som att hösten har kommit. Men prognosen lovar varmare temperaturer i veckan, så vi får väl hoppas på det.
  Ha en fortsatt skön semester!

  SvaraRadera
 3. Oj, så fint ni har det på Gotland! Det ser ljuvligt ut! Jag hoppas att jag snart kan ta mig en tur till er fina ö, jag har ju fortfarande inte besökt Gotland alls. Den pärlan har jag kvar på min bucketlist!
  Mysigt att få rå om barnen på semestern, min son med flickvän stannade i över en vecka på semestern. Så kul att få ha dem hemma lite längre än bara en helg!
  Ha en fin vecka!
  Kram, Ann

  SvaraRadera
 4. Vilka fina sommarbilder! Vi har haft strålande sol sex veckor i sträck, men under de senaste dagarna har det blivit kallare...

  SvaraRadera
 5. Ja vädret har ju varit lite lätt varierande.... Men härliga bilder har du fått o lixom mej en del fina utflykter.
  /Knatten

  SvaraRadera
 6. Åhh på din ö skulle jag gärna vilja vara några dagar! Härliga bilder och det där stället ser helt underbart ut. Kul utflykt och som vanligt fina bilder från dig...
  Kram från Titti

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!