fredag 12 augusti 2016

Katter i massor!

Hemma hos våra vänner i Dalsland, där finns det många katter! (se förresten vilken mysig glasveranda de har!) 

Här ligger Kurre och myser.
Hans bror Murre på köksgolvet. De har tre bröder från en kattkull förra sommaren. 

Och titta vad som tittade fram i tisdags morse, vår sista morgon hos dem. Mamma katt hade nedkommit med ännu en kull! Tre små söta syskon, som dessutom var i princip exakt likadana som storebröderna! Troligen samma fader med andra ord. 

Det var tydligen Internationella kattdagen den 8:e augusti. Men för oss var det kattungedagen den 9:e, för inte nog med dessa ljuvliga små nyfödda, på vår hemväg hade vi planerat in ett besök hos en birmauppfödare...

...för att hälsa på denne fine kille, som jag eventuellt kommer att få köpa! Han är inte leveransklar ännu, vi måste vänta en månad till, men när vi ändå hade vägarna förbi ville vi hälsa på. Hur söt är han inte!? 

Sen fick vi hälsa på hans syskon också, och han somnade i knäet på dottern, medan de andra var lite mer sprattliga... Tror ni hon var såld på honom eller?
Här är mamma katt, stolt mor till fem små väsen. 
Här fanns dessutom en kull till, så det "kryllade" av kattungar... Ja, det var inte lätt att slita sig men vi hade ju en båt att passa så vi var ju tvungna efter en stund... 

6 kommentarer:

 1. Åh, så många ljuvliga kattungar! Den där lilla som kanske flyttar hem till er ser verkligen gosig ut.

  Sensommarhälsningar
  Elisabet

  SvaraRadera
 2. Åh, lyckliga dig! En kattunge... och så söööt! Hur svårt var det att välja, eller är det ägaren som väljer ut en lämplig åt er? Ska bli kul att följa både en kattunge och en valp framöver!

  Mjau!
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 3. Åhh så söta.jag är ju ingen kattmänniska, kanske för att vi har allergi i familjen. Men söööta är dom. Glasverandan är jättefin. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 4. Jag dånar så söta :) Åhhh...vilken härlig kattfamilj ni har varit till!
  Kram från Titti

  SvaraRadera
 5. Fina katter dina vänner har.Jisses så söta Birmakattungarna var,hoppas ni får den lille söte killen.

  Kram Marianne

  SvaraRadera
 6. Det är verkligen vad jag kallar sötchock! Underbara katter, allihop, och den där lille herren som kanske flyttar hem till er var helt ljuvlig. Är bara liiite avis på dig som fått gosa med sådana fina missar.
  Kram Kristina

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...